Diumenge, 19 maig 2024
18.8 C
La Llagosta

Poesies des del meu balcó es dedica als 50 anys de la biblioteca pública a la Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta ha pogut celebrar avui dimecres una nova edició de Poesies des del meu balcó després de dos anys sense fer-se per la Covid-19 i enguany ha tingut com a protagonista la mateixa biblioteca llagostenca. Una desena de balcons de la nostra localitat s’han cedit a una vintena de persones del grup de voluntàries de la biblioteca, que dirigeix la dinamitzadora d’activitats de la Biblioteca, Conchi Fernández. De fet, l’acte s’emmarca dins el programa per commemorar els 50 anys de biblioteca pública a la nostra localitat.

L’activitat s’ha iniciat des de l’edifici de Can Pelegrí i ha fet un recorregut de lectura des dels balcons dels carrers de Jaume I, del Doctor Fleming, Santa Teresa i finalment a la plaça d’Antoni Baqué, des del balcó de l’edifici de l’Ajuntament. D’aquesta manera, les poesies han fet un recorregut des de la seu actual de la Biblioteca, a Can Pelegrí, fins a la seu anterior, al carrer Santa Teresa. “Les poesies han anat dirigides a la Biblioteca perquè enguany celebrem els 50 anys i tenia sentit fer el recorregut des d’una biblioteca fins a la seu de l’anterior. Volíem passar pel carrer de Sant Miquel, però a causa de les obres no ha estat possible”, deia la responsable de l’activitat, Conchi Fernández, que es mostrava molt contenta de tornar a celebrar l’activitat al carrer com s’hi feia abans de la pandèmia.

Poesies des del meu balcó ha acabat al Saló de Plens, on el grup de voluntàries han fet un homenatge sorpresa a Fernández, amb un ram de flors i la lectura d’una poesia conjunta. L’acte ha acabat amb un brindis entre els assistents, entre aquests hi havia l’alcalde Óscar Sierra, que s’ha sumat a l’homenatge a Fernández i ha tornat a felicitar a la Biblioteca pels 50 anys: “és cultura, poesia, amistat, balcons bonics… hem tingut de tot, hem d’agrair a la Conchi aquest tipus d’activitats, que els veïns i veïnes hem pogut gaudir moltíssim”. Durant l’acte final, el grup de voluntàries també han regalat un bolígraf al director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Durant el seguici de balcons, per la lectura de les diferents poesies, ha estat amenitzat amb la música del grup de percussió local Lotokotó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies