Diumenge, 19 maig 2024
18.8 C
La Llagosta

Avui se celebra l’acte per commemorar els 50 anys de biblioteca pública a la Llagosta

El 3 de maig del 1972, a les 19 h, es va inaugurar la Biblioteca Popular de la Llagosta. Avui, 3 de maig del 2022, a les 19 h, al Centre Cultural, es farà l’acte de celebració dels 50 anys de biblioteca pública a la nostra població. A l’acte dels 50 anys d’història de la Biblioteca hi haurà uns parlaments de benvinguda, la projecció d’un vídeo commemoratiu i un homenatge a les persones voluntàries i a l’antic personal de la Biblioteca.

Abans, a les 17.30 h, es farà a la Biblioteca la inauguració d’una exposició fotogràfica, que podrà ser visitada fins al 31 de maig.

També en el marc de la celebració dels 50 anys de biblioteca pública a la nostra localitat, demà, a les 19 h, hi haurà una edició especial de Poesies des del meu balcó, que unirà l’actual Biblioteca, a Can Pelegrí, amb l’antiga Bi­blio­teca. Les membres del Taller creatiu de la Biblioteca han preparat una vintena de poesies per a l’ocasió.

El dia 11, a les 19 h, tindrà lloc un Club de lectura al Centre Cultural amb Alejandro Palomas i el seu llibre Un país amb el teu nom. El dia 12, a les 18.15 h, Puri Ortega explicarà un conte creat per a l’ocasió, Vet aquí una Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies