Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Conclouen les sessions d’Igualtat per a l’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Marina

Divendres van finalitzar els tallers organitzats per la regidoria d’Igualtat i el CAP de la Llagosta adreçats a l’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Marina que s’han dut a terme durant les darreres setmanes. Als tallers han servit per parlar i abordar diverses temàtiques amb l’objectiu de reflexionar al voltant de les relacions afectives.

A les sessions s’han treballat temes com els conceptes de dones, homes i identitats, s’han analitzat temes com l’autoestima i l’autoconeixement a través de les xarxes socials i s’ha volgut desmuntar prejudicis i creences errònies cap a la diversitat afectiva i sexual.

D’altra banda, el divendres 13 de maig s’iniciaran els darrers tallers del curs per a secundària, adreçats en aquesta ocasió a l’alumnat de segon d’ESO. En total es faran tres sessions sota el nom de benvinguda a la vida cíclica. Amb aquesta activitat es proposa un espai per fer una pedagogia saludable de la menstruació, per trencar els mites sobre la menstruació i empoderar les dones de manera positiva i d’una manera lúdica i cooperativa. A les sessions participaran tant les noies com els nois de segon d’ESO.

Aquests tallers estan organitzats per l’Ajuntament de la Llagosta i l’Institut Marina i aniran a càrrec d’Oudoca, vida cíclica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies