Dijous, 18 abril 2024
12.9 C

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 perd contra La Roca amb un arbitratge rigorós

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va encaixar contra La Roca la cinquena derrota de la temporada. L’equip dirigit per Jorge Rodríguez va patir un arbitratge rigorós en el tram final, que va afavorir a l’equip local en algunes decisions controvertides. L’equip llagostenc va perdre per 58 a 53.

El primer quart va ser un resultat molt baix pels dos equips, 9 a 4 en favor dels locals. A partir d’aleshores, La Llagosta 2017 va manar a l’electrònic amb una millor defensa i un encert més alt. Al descans, l’equip llagostenc guanyava 24 a 30 i al tercer quart, 38 a 45. Fins al tram final, La Llagosta 2017 guanyava 48 a 53, però en els últims minuts els locals van aconseguir un parcial de 10 a 0 per capgirar l’electrònic fins al 58 a 53. “Ens van xiular tècniques, ens van expulsar tres jugadors i, a més, en els últims minuts no ens entrava res. Va ser una llàstima perquè semblava que podríem guanyar el compromís”, diu el tècnic Jorge Rodríguez.

La Llagosta 2017 baixa al tercer lloc, amb 16 triomfs, i empata amb el segon, el Calella, i el quart, el Vilassar de Mar. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista de Les Franqueses B, que ocupa el sisè lloc amb 14 victòries.