Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Arriben les portes obertes de l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta realitzarà aquest dimarts la Jornada de Portes Obertes. De 17 a 20 h, es podran visitar les instal·lacions, situades a la tercera planta de Can Pelegrí. L’objectiu d’aquestes Portes Obertes és donar a conèixer el centre i els seus estudis, adreçats tant a infants, com a joves i a persones adultes.

L’Escola Municipal de Música és un servei educatiu i cultural que vol donar resposta a les necessitats de la ciutadania a través d’una oferta d’ensenyament musical diversificada, oberta i flexible que possibiliti la creació d’itineraris diversos per tal d’atendre els interessos i motivacions dels seus usuaris.

A l’Escola de Música es pot aprendre a tocar un instrument, a compartir-ho amb un conjunt i també a cantar a les seves corals. El centre té un espai de creativitat on es porten a terme els seus propis projectes. A l’Escola fan piano, guitarra, baix, violí, saxo, flauta travessera, cant, bateria i percussió. També es pot completar la formació musical amb llenguatge i harmonia.

Passada la Jornada de Portes Obertes d’aquest dimarts, arribarà el període de preinscripció, que serà del 3 al 13 de maig. Les matriculacions es faran al setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies