Dissabte, 11 maig 2024
23.7 C

S’acaba la bona ratxa de la Concordia amb una derrota contra el Castelldefels (1-3)

El Club Deportivo La Concordia no havia perdut cap dels vuit darrers partits que havia disputat, però avui aquesta ratxa s’ha trencat. L’equip que entrena Jaime Martínez ha caigut per 1 a 3 contra el Castelldefels.

La Concordia no ha fet un bon partit i l’equip visitant ha estat superior. Durant la primera part, les bones intervencions de Mònica han permès mantenir a zero la porteria local. A més, el Castelldefels ha xutat en dues ocasions contra el travesser.

La millor ocasió de les llagostenques ha estat un rebot després d’un llançament de Paula Jiménez que ha tocat en Naiara i ha estat a punt de significar l’1 a 0. Abans del descans, Naiara i Marina han fet lluir a la portera visitant i Mònica ha tornat a evitar el gol del Castelldefels.

Al minut 1 de la represa, el Castelldefels ha fet el 0 a 1. Dos minuts més tard, les visitants han aprofitat una errada defensiva per marcar el 0 a 2. Kau ha retallat distàncies immediatament, però el Castelldefels s’ha aprofitat d’una pèrdua en atac de les locals per muntar un ràpid contracop i aconseguir l’1 a 3.

Laura ha tingut als seus peus el segon gol local, però ha xutat fora. Després, les visitants han perdonat dues ocasions molt clares. La Concordia ha jugat de cinc els darrers 4 minuts i mig i ha tingut ocasions, però no les ha aprofitades. Paula Jiménez no ha rematat a boca de gol, Naiara ha enviat un xut al travesser i Marina ha fallat un doble penal.

La propera jornada, la Concordia jugarà a la pista de la Penya Esplugues B.