Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La Biblioteca lliura els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi a Can Pelegrí. Els responsables de l’equipament municipal van decidir divendres traslladar l’activitat habitual de la Diada del 23 d’abril a l’edifici municipal per la previsió de pluja.

Durant el matí, la Biblioteca ha fet una fira de revistes a la primera planta de Can Pelegrí i els assistents han pogut emportar-se de manera gratuïta els exemplars de revistes d’anys anteriors. A més, hi havia la possibilitat de signar el llibre de dedicatòries pel 50è aniversari de les biblioteques públiques a la nostra localitat, que es commemora el 2022.

Un dels moments més esperats ha estat el lliurament dels premis del Concurs de punts de llibre. Els guanyadors d’enguany de les cinc categories han estat, de primer a segon de Primària, Alicia Palmero, de l’Escola Gilpe; de tercer a quart de Primària, Marina Garcia, de l’Escola Sagrada Família; de cinquè a sisè de Primària, Daniel de Diego, de l’Escola Sagrada Família; de primer a segon d’ESO, Aran Pacheco, del Col·legi Balmes; i de tercer a quart d’ESO, Isabella Jiménez, del Col·legi Balmes. Els guanyadors han rebut un diploma i un petit lot de llibres. Enguany s’han presentat un total de 660 punts de llibre, que són 73 més que a l’edició passada. La temàtica habitual dels dibuixos ha estat novament el Sant Jordi i els seus protagonistes, com ara les princeses, els dracs, els llibres o les roses. Els punts de llibre estaran exposats a la Biblioteca de la Llagosta fins al 30 d’abril.

La jornada de Sant Jordi a la Biblioteca ha continuat amb l’Hora del Conte de Puri Ortega, que ha estat una edició especial pel 23 d’abril. “Davant la previsió de pluja vam creure que era el més adient fer-ho a Can Pelegrí, que és el nostre equipament municipal de referència. Estem satisfets perquè hem pogut lliurar els premis i diplomes del Concurs de llibres i fer les nostres activitats habituals per Sant Jordi”, ha explicat el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

La programació de la jornada acabarà amb l’emissió d’un programa especial per commemorar Sant Jordi que ha preparat la Biblioteca i que es podrà escoltar a partir de les 18 h pels diferents canals de Ràdio la Llagosta, emissora municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies