Divendres, 02 juny 2023
16.3 C
La Llagosta

Avui s’han lliurat els Premis de Recerca de l’Institut Marina

L’Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta han lliurat aquest migdia els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon curs de Batxillerat. En total, han estat quatre els premis concedits.

El millor treball en la temàtica la Llagosta ha estat Problemàtica dels plàstics a les aigües continentals, d’Ester Sánchez. L’alumna fa un anàlisi dels mesoplàstics i microplàstics al tram del riu Besòs que passa per la Llagosta.

En altres temàtiques, el millor treball ha estat Roba marques, de Sergi Rodriguez. El treball analitza com la publicitat de roba afecta en el procés de compra dels adolescents. Treball vinculat amb el Màrqueting on analitza el comportament del joves i les seves pautes de consum.

A més del diploma de reconeixement, els dos estudiants han rebut una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

L’acte també ha reconegut dos treballs més amb un segon premi. Un ha estat en temàtica científico-tecnològica per Pau Isabel i el treball Són autèntics els aliments que consumim?. En Pau Isabel ens ofereix les conclusions d’un anàlisi exhaustiu dels diferents components que podem trobar a les càpsules de cafè. L’altre ha estat en temàtica humanística-social per Júlia Pascual i Mireia Sánchez per Una vida amb TOC, un treball que s’aproxima a aquest trastorn amb una mirada a través del cinema. Els premis consistien en el diploma de reconeixement i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El lliurament d’aquests premis de recerca han tancat la festa de Sant Jordi organitzada per l’Institut Marina, durant la qual també s’han donat els premis dels Jocs florals i ha comptat amb actuacions d’alumnes del centre. A l’acte ha assistit l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies