Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Aquest dissabte Sant Jordi tornarà als carrers amb permís de la pluja


La celebració de Sant Jordi tornarà als carrers de la nostra localitat. Aquest dissabte, 23 d’abril, si el temps ho permet, la plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari que acollirà les tradicionals parades de roses i llibres de les entitats de la nostra localitat.

A la plaça, instal·laran les seves parades l’AMPA de l’Institut Marina, l’AMPA de l’Escola Gilpe, Animalets, Aspayfacos, l’Associació Juvenil contra la LGTBI-fòbia, el Club Bàsquet La Llagosta 2017 i Resistència literària. Paral·lelament, hi haurà algunes activitats, com el taller de punts de llibre que organitza l’Associació Juvenil contra la LGTBI-fòbia amb la col·laboració de la Biblioteca, o la recollida d’aliments i materials per al refugi de gats d’Animalets. En cas de pluja, part de les parades es podrien traslladar al vestíbul del Centre Cultural.

El teatre també tindrà el seu protagonisme el dia de Sant Jordi. El Centre Cultural acollirà un espectacle de la Carpa Espai Cultural, que ens ofererirà una representació molt especial, Sant Jordi, la historia peor contada. La reserva d’entrades es pot fer per internet a la plataforma Entrâpolis.

A causa de la pluja anunciada, la Biblioteca de la Llagosta ha decidit no instal·lar-se a la plaça i traslladar les seves activitats a Can Pelegrí. A partir de les 10 del matí, hi haurà la fira de revistes, amb la possibilitat d’emportar-se de manera gratuïta els exemplars de revistes d’anys anteriors que la Biblioteca no conserva. Durant tot el matí, es podrà signar al llibre de dedicatòries pel 50è aniversari. A les 11.45 h es farà el lliurament de premis del concurs anual de punts de llibre de Sant Jordi i a les 12 h està prevista una Hora del Conte especial de Sant Jordi, amb Puri Ortega i el conte Qui diu la veritat?

La programació de la jornada acabarà amb l’emissió d’un programa especial per commemorar Sant Jordi que ha preparat la Biblioteca i que es podrà escoltar a partir de les 18 h pels diferents canals de Ràdio la Llagosta, emissora municipal.

D’altra banda, fins al 30 d’abril es pot visitar a la Biblioteca de la Llagosta l’exposició dels 660 punts de llibre que es van presentar al concurs organitzat per la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies