Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults publica la revista de Sant Jordi amb creacions literàries i gràfiques de l’alumnat

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta ha publicat la revista de Sant Jordi, que inclou els treballs de l’alumnat guanyadors del Concurs Literari i de Portades de Sant Jordi del 2022. El centre formatiu ha celebrat avui l’acte de presentació de la revista en un format virtual amb una videoconferència entre l’alumnat i el professorat. Enguany han participat 115 persones al certamen literari i 14, al de portades, que totes elles formen la revista literària del centre formatiu i es pot llegir en la pàgina web de Centre de Formació d’Adults de la Llagosta.

La jornada s’ha iniciat amb una videoconferència amb l’autora Gemma Lienas, que d’entre les seves novel·les destaca El diari lila de la Carlota. De fet, l’alumnat de l’escola d’adults ha pogut llegir aquest llibre i ha conversat amb l’autora. Tot seguit, el centre formatiu ha presentat la revista de Sant Jordi del 2022, que compta amb un recull amb totes les creacions literàries i gràfiques de l’alumnat que ha pres part al Concurs Literari i de Portades, i ha anunciat per videoconferència els guanyadors de Sant Jordi 2022.

En el Concurs Literari, els guanyadors del certamen en català han estat Josefina Poderoso, en la categoria Vapor; Joana García, en Elèctric; i Daniel Rubio, en Bala. En castellà, Abdelhamid Bouyamad, en Vapor; Maika, en Elèctric; i Maritza Venegas, en Bala. En francès, Esther Asensio Pérez, en Vapor; Jordi Morales, en Elèctric; i Diana Velasquez, en Bala. En anglès, Hamara Coulibaly i Jefi Aguilar, en Vapor; Silvia Rivera, en Elèctric; Pau Zamora, en Bala i Cristina Garcerán, accèssit de Bala.

Pel que fa al certamen de portades, els guanyadors són Cristina Vaquerizo, en Vapor; Eduardo de Guglielmo, en Elèctric; i la categoria Bala va quedar deserta.

En els pròxims dies, l’Escola d’Adults lliurarà els premis a l’alumnat amb una novetat literària als guanyadors del certamen literari i un val per a dues persones en una cafeteria de la Llagosta als guanyadors del de portades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies