Divendres, 26 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

El CAP de la Llagosta organitza sessions grupals psicoeducatives

El Centre d’Atenció Primària de la Llagosta ha preparat unes sessions psicoeducatives setmanals adreçades a persones a partir de 18 anys que pateixin ansietat o depressió lleu i moderada. Es faran un cop per setmana, els dimarts i els dijous, ja que està previst formar dos grups diferents per forquilles d’edat. L’inici d’aquestes sessions està previst per al dimarts 26 i el dijous 28 d’abril. Les sessions se celebraran de les 18 h a les 19.30 h al mateix ambulatori de la nostra localitat.

Aquesta activitat pretén ajudar a les persones participants a conèixer millor què els passa i com gestionar-ho, a disposar d’eines per millorar el benestar personal i a practicar tècniques de relaxació i de gestió emocional. Anna Pou, referent de benestar emocional del CAP de la Llagosta, serà la professional que conduirà les 10 sessions previstes.

Les persones interessades han de programar una cita amb el seu equip de professionals de referència del CAP de la Llagosta, ja sigui de medicina o d’infermeria, i preguntar per a ser incloses al grup psicoeducatiu. El termini d’inscripció finalitza el 22 d’abril. Les darreres sessions tindran lloc el 28 i el 30 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies