Dissabte, 11 maig 2024
17.3 C

La Concordia manté la bona ratxa amb una victòria sobre el Ripollet (4-0)

El primer equip del Club Deportivo La Concordia segueix en ratxa i aquesta tarda ha superat el Ripollet per 4 gols a 0. Tot i les baixes, per lesió, de Kau, Claudia i Mercè, les llagostenques han estat superiors i han sumat tres nous punts.

Al minut 1, Naiara ha inaugurat el marcador després d’aprofitar una assistència de Marina. Dos minuts després, Marina ha enviat un xut al pal. El 2 a 0 l’ha marcat Marina al minut 12 en un rebuig de la portera a un primer xut d’ella mateixa.

El Ripollet ha pogut marcar al minut 15 en un rebuig defensiu que ha estat a punt de sorprendre Mònica i que ha anat a parar al travesser. La portera llagostenca s’ha mostrat molt segura i ha intervingut amb encert en els atacs visitants.

La darrera ocasió de la primera part l’ha tinguda Marina, que, en una acció individual, ha estat a prop de fer el 3 a 0.

Al minut 1 de la segona part, Laura ha xutat contra el pal. Les visitants han apretat i han tingut dues bones ocasions, que no han aprofitat. Sonia ha disposat de dues oportunitats, però no ha trobat el gol.

A falta d’onze minuts per al final, el Ripollet ha jugat de cinc. Júlia ha fet una aturada de molt de mèrit. Al minut 11, Paula Pérez ha recuperat una pilota en línia defensiva i ha xutat amb la porteria buida per anotar el 3 a 0. Al minut 16, en una contra, Paula Jiménez ha marcat el 4 a 0.

El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc anirà a la pista del Sala Zaragoza.