L’AMPA del Joan Maragall posa a la venda els tiquets per a una botifarrada solidària amb el càncer infantil

0
542

L’AMPA de l’Escola Joan Maragall ha posat a la venda aquesta setmana els tiquets per a una botifarrada solidària, que tindrà lloc l’1 de maig al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i que comptarà amb diverses activitats lúdiques i esportives. La recaptació solidària anirà destinada a la investigació sobre el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Durant la jornada també hi haurà diverses activitats, entre elles, un torneig de futbol-7, de 10 14 hores; un taller de pintura del cos i de costura, de 10 a 12 h; una sessió de pilates en família, de 10.30 a 11.15 h; i una demostració d’arts marcials, d’11.30 a 12.15 h. A més, es podrà participar en diverses rifes solidàries, amb un lot de productes i serveis de diversos comerços de la nostra localitat. També hi haurà un punt d’informació de l’Hospital Sant Joan de Déu amb productes solidaris i hi ha la possibilitat de fer una donació per internet en aquesta pàgina web.

Els tiquets, amb un preu de 6 euros, inclou el pa amb la botifarra, una beguda i una bossa de patates. Es poden comprar a l’oficina de l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, de dilluns a divendres, de 16.30 a 17 h, i els dijous, de 9.15 a 10 h, en dies lectius; i al bar del camp municipal de futbol, de dilluns a divendres, de 16.30 a 21 h, i els dissabtes, de 9 a 13 h. La jornada solidària es fa en rècord de Nerea, una alumna de tercer de primària de l’escola llagostenca que va morir per càncer infantil aquest curs.

Publicitat