Divendres, 19 abril 2024
13.1 C
La Llagosta

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

El jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi ja ha decidit els guanyadors de l’edició del 2022, que com és habitual té cinc categories. De primer a segon de Primària, la guanyadora ha estat Alicia Palmero, de l’Escola Gilpe; de tercer a quart de Primària, Marina Garcia, de l’Escola Sagrada Família; de cinquè a sisè de Primària, Daniel de Diego, de l’Escola Sagrada Família; de primer a segon d’ESO, Aran Pacheco, del Col·legi Balmes; i de tercer a quart d’ESO, Isabella Jiménez, del Col·legi Balmes.

Enguany s’han presentat un total de 660 punts de llibre, que són 73 més que a l’edició passada. La temàtica habitual dels dibuixos ha estat novament el Sant Jordi i els seus protagonistes, com ara les princeses, els dracs, els llibres o les roses. Tot i que enguany, la Biblioteca va recomanar fer punts de llibres que poguessin commemorar els 50 anys de biblioteques públiques a la nostra localitat, que se celebra aquest 2022. El jurat estava format per representants dels centres educatius de la població, personal de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca.

Els punts vencedors s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. I els seus autors rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi a la plaça d’Antoni Baqué. A més, els 660 punts de llibre participants d’enguany estan exposats fins al 30 d’abril a la Biblioteca de la Llagosta, ubicada a la primera planta de Can Pelegrí.

De primer a segon de Primària, la guanyadora és Alicia Palmero, de l’Escola Gilpe.
De tercer a quart de Primària, la guanyadora és Marina Garcia, de l’Escola Sagrada Família.
De cinquè a sisè de Primària, el guanyador és Daniel de Diego, de l’Escola Sagrada Família.
De primer a segon d’ESO, el guanyador és Aran Pacheco, del Col·legi Balmes.
De tercer a quart d’ESO, la guanyadora és Isabella Jiménez, del Col·legi Balmes

Publicitat

Publicitat

Més notícies