Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

Mark Bienvenido i Samuel Garcia guanyen una medalla de bronze en els Campionats de Catalunya de judo


Mark Bienvenido i Samuel Garcia, lluitadors de l’AE Karate-Judo La Llagosta, van guanyar una medalla de bronze en els Campionats de Catalunya de judo infantil i cadet. El campionat català va tenir lloc dissabte al CEM Mundet de Barcelona.

El club llagostenc es va presentar amb un grup nombrós en les categories infantil i cadet. En infantil, Mark Bienvenido va aconseguir la medalla de bronze en la categoria de més de 66 quilos. També van participar Daniel Ivancea, Erik Gavaldà, Aina Sotodosos i Joel Linares, que aquest últim va quedar en un meritori cinquè lloc.

En categoria cadet, Samuel García també es va penjar una medalla de bronze en la categoria de menys de 66 quilos. També van participar Aleix Criado, Ángel Suárez i Gerard Rodríguez. “Estem molt satisfets no només per les dues medalles guanyades, també per la participació de tots els lluitadors del club. Tots van mostrar un bon nivell i van tenir les seves possibilitats”, afegeix un dels responsables de l’AE Karate-Judo La Llagosta, Joan Carles Cerrudo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies