Divendres, 03 maig 2024
16.6 C
La Llagosta

La Biblioteca exposa els 660 punts de llibre del Concurs de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha exposat els 660 punts de llibre que han participat en el Concurs de Sant Jordi. Des d’avui i fins al 30 d’abril, els punts de llibre participants es podran veure en la primera planta de Can Pelegrí, entre la zona d’infants i la d’adults de la Biblioteca.

La majoria dels punts de llibre que han participat en el Concurs de Sant Jordi presenten dibuixos de dracs, princeses, llibres i roses, tot i que des de la Biblioteca també es va recomanar fer dibuixos que commemorin els 50 anys de biblioteques públiques a la nostra localitat. “Enguany s’han presentat una trentena més de punts de llibre respecte a l’any passat. Estem molt contents perquè sempre hi ha una gran participació”, explica Ángel Fernández, director de la Biblioteca de la Llagosta.

Dimecres es reunirà el jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi a la Biblioteca i decidiran els cinc guanyadors del certamen, que aplega infants i joves de la Llagosta, de primer de Primària fins a quart d’ESO. El jurat està format per representants dels centres educatius de la nostra localitat, l’Ajuntament i la Biblioteca. El veredicte es farà públic en els propers dies. Els punts guanyadors s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. Els seus autors o autores rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies