Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Peña Madridista guanya la 22a Lliga de Dòmino de la Llagosta

La Peña Madridista La Llagosta ha guanyat la 22a Lliga de Dòmino de la Llagosta, que es va iniciar al setembre i ha comptat amb un total de sis equips i un centenar de jugadors. La lliga llagostenca de dòmino celebrarà dissabte l’acte de cloenda de la temporada amb el lliurament dels premis a la plaça de la Concòrdia, de 10 a 14 h.

La Penya Madridista s’ha proclamat campiona, seguida del Bar Ramiro i de l’Entidad Dominó La Llagosta B. Pel que fa a la Copa de la lliga, el Bar Ramiro ha estat el campió i l’Entidad Dominó La Llagosta A, subcampió. També han participat els equips del Casal d’Avis i la Casa del Pueblo. “Aquesta temporada hem estat dos equips menys per l’afectació del coronavirus, a més hem hagut de posposar algunes jornades, però aquesta és una lliga oberta i tothom pot participar“, explica Benito García, responsable de la Lliga de Dòmino de la Llagosta i president de l’Entidad Dominó La Llagosta. Durant l’acte de lliurament dels trofeus, cada entitat donarà un premi a la millor parella de jugadors.

Aquesta lliga de dòmino s’hi juga cada dissabte, en format de lligueta a cadascuna de les seus de les entitats participants. “Hi ha molt bon ambient entre les entitats participants, cadascuna suma més d’una quinzena de jugadors. Ens ho passem molt bé”, assenyala García, que adverteix que ja està preparant el torneig social de l’Entidad Dominó La Llagosta i es preveu celebrar al maig.

Publicitat

Publicitat