Dilluns, 06 maig 2024
17.5 C

El CB La Llagosta 2017 guanya el MIR C (50-56)

El sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 és el segon classificat del seu grup amb quinze victòries i quatre derrotes. La jornada passada, es va imposar a la pista del MIR C per 50 a 56.

El primer quart va finalitzar amb un marcador d’11 a 9. Durant el segon quart, els llagostencs van arribar a perdre de nou punts (25-16), però, al descans, tot estava molt igualat (29-27).

Al final del tercer quart, el CB La Llagosta 2017 dominava al marcador (39-40). El conjunt de la nostra localitat va començar molt fort el darrer quart amb un parcial de 0 a 8. L’equip local va retallar les diferèn­cies fins situar-se a només dos punts (50-52), però els de la Llagosta van reaccionar i van guanyar el partit. El seu proper rival serà el Centelles Tona, que és el cuer