Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Paula Bienvenido es queda a les portes del Campionat d’Espanya júnior de judo


Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha estat a punt d’aconseguir el passi a la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo. La lluitadora del club llagostenc va disputar diumenge amb èxit la fase sector de l’estatal a Badia del Vallès, però va quedar-se sense el premi de la classificació tot i quedar en cinquena posició.

Bienvenido va competir en la categoria de menys de 70 quilos i va plantar-se fins a la semifinal, però va perdre el passi de la final de la fase sector. Tot seguit, va disputar el combat de la repesca pel tercer lloc, que també va perdre. “És una llàstima perquè només van a la fase final del Campionat d’Espanya júnior les tres primeres classificades, hem acabat en cinquena posició en un campionat molt positiu”, explica un dels entrenadors de l’AE Karate-Judo La Llagosta, Sergi Pons.

Paula Bienvenido no descarta participar en el Campionat de Catalunya absolut de judo, tot i ser júnior. “Encara no tenim dates del català absolut, però el club acostuma a presentar als lluitadors júniors a l’absolut per agafar experiència. No m’estranyaria si Paula és la sorpresa del campionat, ja veurem”, assenyala Pons, que es mostra satisfet de la temporada de la seva pupil·la.

Publicitat

Publicitat