Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Les obres de reforma de la vorera de Primer de Maig han començat avui

Les obres d’arranjament de la vorera oest de l’avinguda del Primer de Maig entre els carrers de l’Estació i d’Anselm Clavé han començat aquest matí. L’empresa Coynsa 2000 farà aquesta actuació amb un pressupost de 356.943,03 euros i un període d’execució de tres mesos.

La reforma és molt necessària per facilitar la mobilitat de les persones que caminen per aquesta zona, especialment les que es dirigeixen al Casal d’Avis. Es donarà prioritat als vianants en cada una de les cruïlles fent el recorregut en una plataforma única.

També està prevista una reforma integral de la xarxa d’abastament d’aigua i una renovació de la xarxa d’enllumenat públic que ha de permetre una il·luminació més eficient.

S’anirà publicant tota la informació que generi l’obra en un espai web que ha habilitat l’Ajuntament i al qual s’accedeix des de l’adreça www.llagosta.cat/obra-publica.

Publicitat

Publicitat