Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, subcampió de la Copa del Rei


Antonio García Robledo ha quedat subcampió de la Copa del Rei amb el BM Granollers. L’esportista llagostenc ha estat un dels jugadors més destacats del seu equip, que van perdre diumenge la final de la copa espanyola contra el FC Barcelona, per 30 a 26.

La fase final de la Copa del Rei s’ha disputat a la localitat malaguenya d’Antequera. Divendres, el BM Granollers va guanyar l’eliminatòria dels quarts de final contra el Bidasoa (36-37) amb un paper providencial d’Antonio García, quan va marcar el gol que forçava la pròrroga. El llagostenc va marcar cinc gols. Dissabte, el Granollers també va guanyar les semifinals contra el Puente Genil (34-26), amb cinc gols d’Antonio García. En la final de diumenge, el BM Granollers va ser molt competitiu, però va perdre amb el Barça, que encadena la seva novena copa seguida. El llagostenc va marcar quatre gols en el clàssic català a Antequera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies