Divendres, 03 maig 2024
19.9 C

La Concordia empata (1-1) a casa amb Les Corts UBAE

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha empatat aquesta tarda (1-1) contra Les Corts UBAE en partit disputat al Complex Esportiu Municipal El Turó. Les llagostenques han plantat cara a un conjunt que les va golejar en el partit de la primera volta (6-0).

Ha estat un partit amb poques ocasions de gol en el qual les defenses s’han imposat als atacs. La Concordia ha sortit a la pista amb una samarreta amb la qual han volgut donar molts ànims a Mercè, lesionada de gravetat.

Al minut 2, Paula Pérez ha tingut una bona ocasió que ha desfet la portera visitant. Mònica ha tingut dues bones intervencions als minuts 6 i 10 per evitar els gols de Les Corts. Al minut 13, Laura ha estat a punt de marcar en pròpia porta. Les visitants han enviat un xut al pal al minut 17.

Al minut 1 de la segona part, Sonia ho ha provat de lluny. Tres minuts després, la portera ha evitat el gol de Paula Pérez. Les Corts ha xutat contra el travesser al minut 6. El 0 a 1 ha arribat al minut 10 després del llançament lateral d’una falta.

Quan quedaven poc menys de quatre minuts per al final, Jaime Martínez ha posat al seu equip a jugar de cinc. Així, al minut 17, Paula Jiménez ha empatat després de rebre una gran assistència de Sonia. A falta de nou segons per al final, Paula Pérez ha vist la segona targeta groga, però Les Corts no ha pogut aprofitar la superioritat numèrica amb tan poc temps.

La propera jornada, l’equip de la nostra localitat jugarà a la pista del Mataró.