Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

L’onzena Trobada gegantera de la Llagosta se celebrarà diumenge

La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà diumenge l’onzena edició de la Trobada gegantera de la Llagosta en el marc de les Festes de Sant Josep. L’activitat comptarà amb la participació dels gegants de Caldes de Montbui, Canovelles, Club Amics de Rubí, Pallejà, Sant Cugat del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i la Llagosta.

La plantada es farà a les 9.30 h a l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 11.15 h, hi haurà una sessió d’escalfament oberta a tothom. A les 11.30 h, començarà la passejada fins a la plaça d’Antoni Baqué, on tindrà lloc el final de festa.

La Colla Gegantera compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Foto-Club La Llagosta, Lotokotó i Rems. Durant la jornada, es recollirà material d’higiene personal i productes de neteja de la llar per a l’entitat local Rems.

Activitat de l’Escola de Música

D’altra banda, l’Escola Municipal de Música muntarà avui el concurs Té talent! al Centre Cultural. L’activitat, que també forma part de la programació de les Festes de Sant Josep, començarà a les 18.30 h a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música i coordinat pel professorat del centre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies