Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’Ajuntament torna a reclamar a la Generalitat la reobertura de les urgències nocturnes del CAP

L’Ajuntament de la Llagosta ha tornat a reclamar avui a la Generalitat la reobertura de les urgències nocturnes del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la nostra localitat. L’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Salut Pública, Mariano García, s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament de la Llagosta amb la secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat, Meritxell Budó, per parlar sobre aquest tema.

Els representants municipals han traslladat a Budó la necessitat de reobrir les urgències nocturnes de l’ambulatori, tal com reclama la ciutadania des de fa temps. “Mai no deixarem d’exigir la reobertura de les urgències”, ha remarcat l’alcalde. Óscar Sierra ha dit que Budó s’ha compromès a traslladar la proposta al conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Durant la reunió, també s’ha demanat que es redueixin les llistes d’espera dels metges de capçalera. A més, s’ha parlat sobre el nou ambulatori. Les obres començaran a finals d’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies