Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Vuit medalles de l’AE Karate-Judo La Llagosta en els Jocs Escolars de Karate


L’AE Karate-Judo La Llagosta va guanyar vuit medalles en els Jocs Escolars de Karate, que va organitzar el Consell Esportiu de Sabadell el passat dissabte al Pavelló Nord de Sabadell. Fins a quatre lluitadors de karate del club llagostenc van participar en el campionat amb quatre ors, tres plates i un bronze.

Els medallistes llagostencs van ser María López, en kata i kumite, amb dos ors; Norah Mestre, en kata i kumite, amb dues plates; Alba López, en kata i kumite, amb dos ors; i Guillem Milagros, amb un bronze en kata i una plata en kumite. “Estem molt orgullosos d’aquest jovent, ja no pels seus resultats, sinó per la maduresa demostrada durant la jornada de competició, on ells sols van fer l’escalfament, la preparació del kata i del kumite, i la cursa dels grans sobre els més petits”, explica Álex Mendoza, responsable del karate de l’AE Karate-Judo La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies