Dijous, 18 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta es preveu celebrar el 25 de setembre

La 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta tornarà a celebrar-se després de dos anys sense fer-la per la pandèmia de la Covid-19. La prova atlètica, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta, preveu que es pugui organitzar el 25 de setembre, amb les distàncies habituals de 5 i 10 km, i la cursa infantil. “L’Ajuntament està treballant per tornar-la a fer, tenim moltes ganes de tornar a celebrar la nostra cursa popular”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo.

Habitualment, la cursa se celebra a la primavera, però enguany s’ha decidit ajornar-la fins a la tardor. “Creiem que al setembre la situació epidemiològica encara serà millor i considerem que pot haver-hi un major nombre d’inscripcions a finals de setembre perquè se celebrarà tot just després de la Cursa de la Mercè, de Barcelona”, assenyala García Robledo, que admet que la intenció és ampliar el nombre d’inscrits perquè en l’última edició, la del 2019, el límit era de mig miler.

A més, es treballa per mantenir el recorregut del 2019, que consistia en un circuit de 5 km. Així, els participants de 5 km només hauran de fer una volta al circuit i els de 10 km, dues.

Publicitat

Publicitat

Més notícies