Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

L’Oficina de Català de la Llagosta realitza avui la Jornada de portes obertes

Les portes obertes es fan durant aquest matí de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 18 h, a Can Pelegrí. Les responsable de l’Oficina de Català donaran a conèixer de forma global els serveis que ofereix al poble l’Oficina, no només els cursos sinó també l’assessorament lingüístic, el Voluntariat per la llengua o el suport a empreses i entitats.

Aquesta jornada arriba abans del període d’inscripcions als cursos del darrer trimestre, que començarà el 24 de març i finalitzarà el dimarts dia 29. El 24 i 25 de març es podran matricular els exalumnes de cursos anteriors i el 28 i 29 de març serà el torn per a matricules generals. L’horari d’atenció al públic serà al matí, de 10 a 13 h, a l’Oficina de Català de l’edifici administratiu del passeig del Pintor Sert, i a a latarda, de 16 a 19 h, a Can Pelegrí.

Cursos de Català

Està previst que a la Llagosta es tornin a fer cursos presencials en aquest tercer trimestre, després de tots aquests mesos de pandèmia en què els cursos a la Llagosta han sigut virtuals o en línia.

Segons la previsió inicial, es farà a la Llagosta un curs bàsic 1, dilluns i dimecres de 16 a 18 h, i un curs bàsic 3, dilluns i dimecres de 19 a 21 h, ambdós a l’aula de català de Can Pelegrí. Els cursos començaran el 4 d’abril. Es tracta de cursos orientats a persones que no parlen català, però que comencen a aprendre’l. El curs bàsic 3 està orientat a l’obtenció del certificat oficial A2 de català.

Publicitat

Publicitat

Més notícies