Divendres, 03 maig 2024
10.8 C

La Concordia guanya a la pista de l’Intersala Promesas de Saragossa (4-6)

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va sumar el cap de setmana la quarta victòria seguida en guanyar a la pista de l’Intersala Promesas de Saragossa per 4 a 6. Les jugadores que entrena Jaime Martínez perdien per 4 a 3 al minut 35, però van protagonitzar un gran final del partit, van marcar tres gols i van aconseguir els tres punts que hi havia en joc.

El partit va ser molt igualat. Al minut 2, Naiara va fer el 0 a 1. Les locals van empatar gràcies a un penal. Sonia va tornar a avançar a les llagostenques amb un gran xut des de la línia defensiva de la Concordia que va sorprendre a la portera local. Abans del descans, el conjunt de Saragossa va empatar.

Al minut 30, va arribar el 3 a 2. Kau va empatar i les locals van fer el 4 a 3. Només faltaven cinc minuts per al final i la Concordia va jugar de cinc. Kau, al minut 38 va empatar. Un minut després, Sonia va posar per davant a les llagostenques. També en el darrer minut, Kau va recuperar una pilota en defensa i va marcar de lluny aprofitant que la porteria local estava buida.

La Concordia ocupa la vuitena posició amb 36 punts. Dissabte, a les 16 hores, al Complex Esportiu Municipal El Turó, el conjunt llagostenc rebrà la visita de Les Corts UBAE, que és cinquè amb 40 punts.