Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Biblioteca celebra el Dia Internacional de la poesia amb un programa a Ràdio La Llagosta

El grup d’activitats de la Biblioteca de la Llagosta va commemorar dilluns el Dia Internacional de la poesia amb l’emissió d’un programa a Ràdio La Llagosta, emissora municipal. Aquesta activitat pertany al programa que impulsa l’Ajuntament per les Festes de Sant Josep.

El programa va estar conduït pel locutor José Francisco Artacho i la responsable d’activitats de la Biblioteca, Conchi Fernández, i va comptar amb una desena de persones del taller de poesia que van llegir els seus documents escrits. La temàtica d’aquest any va ser la celebració del 50è aniversari de la primera biblioteca pública a la nostra localitat. “És un dia molt especial perquè aquesta activitat era habitual abans de la Covid-19, per tant, fia dos anys que no la podíem celebrar a l’estudi de Ràdio La Llagosta”, explica Conchi Fernández, que es mostra molt contenta de recuperar l’activitat presencial a l’estudi de l’emissora municipal.

El programa es va emetre dilluns, a les 18 h, a Ràdio La Llagosta, però es pot sentir novament mitjançant el podcast.

Publicitat

Publicitat

Més notícies