Divendres, 03 maig 2024
10.5 C

El CB La Llagosta 2017 guanya el Cabrils i manté el pols del segon lloc

El sènior masculí del CB La Llagosta 2017 va guanyar dissabte a la pista del Cabrils, per 31 a 45. L’equip llagostenc suma la catorzena victòria i segueix segon classificat, empatat amb el Vilassar de Mar que és tercer. Líder destacat és el Sant Crist, amb 17 victòries.

Les defenses van predominar al duel i els llagostencs van estar més encertats. Al primer quart, La Llagosta 2017 guanyava 2 a 8; al descans, 10 a 22; i al tercer quart, 22 a 37. En l’últim període, els locals van guanyar el parcial 9 a 8, però va ser insuficient perquè la Llagosta tenia un avantatge molt gran.

El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge, novament fora de casa, contra la UB Mir C, que ocupa el vuitè lloc amb set triomfs.