Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Álex Pacheco, preseleccionat amb el Barcelona Dragons

Álex Pacheco afronta la seva primera temporada com a jugador de futbol americà absolut i té davant seu un repte majúscul: el Barcelona Dragons. L’esportista llagostenc ha estat preseleccionat amb l’equip històric català, que ara té la seva seu a la ciutat de Reus.

Pacheco, que milita al Barberà Rookies de la Serie A de la Lliga Nacional de Futbol Americà espanyola -màxima categoria estatal-, podria fer el salt amb el Barcelona Dragons i jugar a la Lliga Europea de Futbol. El llagostenc ha estat un dels 71 preseleccionats per completar els entrenaments oficials, que decidiran del 28 d’abril a l’1 de maig l’equip definitiu de 45 jugadors. “És una motivació molt gran perquè era una fita que veia possible i que ara pot ser una realitat. Vaig anar a les proves a Reus fa prop d’un mes i em van sortir molt bé les coses, confio ser-hio en l’equip final de 45 jugadors”, diu Pacheco, que ha estat preseleccionat en la demarcació de quarterback. “Crec que tinc possibilitats d’entrar en l’equip final. La meva idea seria quarterback, però soc polivalent i també podria jugar de receptor. Tinc ja ganes de ser-hi als entrenaments de Reus perquè és una gran oportunitat de veure que l’esforç té la seva recompensa”, assenyala.

El llagostenc suma ja set temporades amb el Barberà Rookies i des de fa tres anys juga amb el primer equip, les dues anteriors tot i ser encara jugador en edat júnior. Aquesta campanya, l’equip del Vallès Occidental ha guanyat els quatre partits disputats i lidera la Conferència Est amb un ple de victòries. “L’equip està molt bé, tot i que hi ha dos partits que jo no vaig poder disputar. El primer a Mallorca per Covid i el quart, a Saragossa, per una exclusió”, diu el llagostenc, que no es mostra gaire content per la gestió que s’està duent de l’equip, tot i que confia que millori per “aconseguir l’objectiu de guanyar la lliga”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies