La Policia Local de la Llagosta evita l’ocupació d’un habitatge

0
420

Agents de la Policia Local de la Llagosta han evitat aquesta matinada l’ocupació d’un habitatge buit a l’avinguda del Primer de Maig. Sobre les 3.11 h, es va rebre una trucada a la Comissaria de la Policia Local dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès informant que havien estat alertats per una empresa de seguretat que havia saltat l’alarma d’un pis desocupat de l’avinguda del Primer de Maig de la Llagosta.

Una patrulla de la Policia Local es va adreçar a l’edifici i, quan els agents van entrar al portal, es van trobar amb un home que baixava per les escales que els va explicar que no vivia a l’immoble. Després d’identificar-lo, van escorcollar una motxilla que portava i es van localitzar al seu interior una gran quantitat de tornavisos, tenalles, una centraleta d’alarma i un pany trencat, així com tres claus iguals.

Els agents van comprovar que hi havia danys en la porta per accedir a l’habitatge en el qual havia saltat l’alarma i que s’havia canviat el pany, que s’obria amb les claus trobades a la motxilla.

Els agents van informar a l’home que s’inicien diligències judicials per un presumpte delicte d’ocupació lleu en grau de temptativa i se li va fer lectura dels drets com a investigat.

Durant aquest any, la Policia Local de la Llagosta ha evitat cinc ocupacions d’habitatges a la nostra localitat.

Publicitat