Dilluns, 06 maig 2024
16.1 C

El CB La Llagosta 2017 derrota el Vilanova del Vallès B (62-72)

El sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 va sumar dissabte la tretzena victòria de la temporada en guanyar a la pista del Vilanova del Vallès B per 62 a 72. Al final del primer quart, els llagostencs ja dominaven per un contundent 4 a 18.

Durant el segon quart, el conjunt de la nostra localitat va augmentar el seu avantatge i va marxar al descans amb un marcador de 22 a 42. El conjunt de Vilanova va reaccionar en el tercer quart i es va arribar a situar a només sis punts dels llagostencs (38-44). Els primers minuts del darrer quart van ser de clar color local (60-61). En el darrer tram del partit, el CB La Llagosta 2017 va ser superior i va aconseguir el triomf.

El conjunt llagostenc és ara segon a la classificació amb 13 victòries i quatre derrotes, empatat amb el Vilassar de Mar. El líder és el Sant Crist amb 16 partits guanyats. El proper cap de setmana, el CB La Llagosta 2017 jugarà a la pista del Cabrils, que és vuitè.