Diumenge, 12 maig 2024
20.2 C

Tercera victòria seguida del Club Deportivo La Concordia

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha guanyat aquesta tarda per 4 a 1 el Fútbol Emotion Zaragoza i ha sumat la tercera victòria seguida. Les llagostenques han començat el partit molt bé, dominant i creant ocasions de gol.

Al minut 2, Laura ha inaugurat el marcador després de rebre una assistència de Naiara. Poc després, Claudia ha xutat contra el pal i, al minut 5, Marina ha fet el 2 a 0.

Paula Jiménez i Marina s’han trobat després amb bones intervencions de la portera. Les visitants han reaccionat i Mònica ha hagut de fer una gran aturada al minut 11. Sonia, Laura i Paula Pérez han tingut ocasions per ampliar el marcador, però ha estat el conjunt de Saragossa el que ha marcat al minut 13 aprofitant una falta per una cessió a la portera local.

Amb el 2 a 1, la Concordia no ha jugat còmoda, però, a falta d’onze segons per al descans, Mònica ha marcat de porteria a porteria el 3 a 1. Durant la primera part, han estat expulsats l’entrenador i una jugadora visitant per doble groga per protestar.

La segona part ha començat amb una ocasió de Marina. La Concordia no dominava el partit i les visitants han enviat dos xuts als pals i han obligar a lluir-se a Mònica.

El Fútbol Emotion Zaragoza ha hagut d’arriscar jugant de cinc. En una recuperació en la línia defensiva local, Marina ha marcat el 4 a 1 definitiu.

El proper cap de setmana, l’equip que entrena Jaime Martínez jugarà a la pista de l’Intersala Promesas de Saragossa.