Dimecres, 01 maig 2024
18.9 C
La Llagosta

Naiara González i Paula Bienvenido, bronze al Campionat de Catalunya júnior de judo


Naiara González i Paula Bienvenido, esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta, han aconseguit el tercer lloc del Campionat de Catalunya júnior de judo, que va tenir lloc dissabte al Complex Esportiu Municipal Mundet, de Barcelona.

Naiara González va quedar tercera en la categoria de -57 quilos, mentre que Paula Bienvenido, va ser tercera en -70 quilos. De fet, aquesta és la segona medalla de bronze que es penja aquesta temporada Bienvenido, que també va quedar tercera a la Supercopa de Catalunya júnior del febrer. Amb aquests dos metalls, l’esportista de la nostra localitat ocupa el tercer lloc del rànquing català i podria ser seleccionada per participar a la fase sector, que escull les lluitadores pel Campionat d’Espanya. “Paula Bienvenido té moltes opcions de ser seleccionada per participar en la fase sector, que és un campionat previ del Campionat d’Espanya. Estem a l’espera de la decisió final del comitè de selecció”, explica un dels responsables de l’AE Karate-Judo La Llagosta, Sergi Pons. Pel que fa a Naiara González, ocupa el cinquè lloc del rànquing femení de la categoria de -57 quilos.

El cap de setmana, una desena d’esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta participaran en la Copa Catalunya benjamí i aleví, que tindrà lloc a Santa Perpètua de Mogoda.

Primera competició oficial del karate

D’altra banda, l’AE Karate-Judo La Llagosta va participar per primer cop després de molts anys sense fer-ho en un Campionat de Catalunya de karate, que va tenir lloc a Tarragona i va ser en la categoria infantil. L’esportista del club llagostenc que va participar va ser Norah Mestre, en la modalitat de kata. “La seva participació ha estat breu, però s’emporta uns coneixements i una experiència magnífica”, diu el responsable del karate, Àlex Mendoza.

Publicitat

Publicitat

Més notícies