Diumenge, 19 maig 2024
16.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta amb moltes baixes és golejat a casa

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va perdre dissabte per 1 a 5 contra l’Ametlla Associació Esportiva. Els llagostencs van afrontar el partit amb moltes baixes. Els entrenadors Iglesias i Bermejo només van poder comptar amb dotze jugadors i un d’ells, Cristian, estava tocat i només va poder jugar 45 minuts.

Els visitants van dominar el partit des del primer moment. La Llagosta va provar sort amb llançaments llunyans. Al minut 32, va arribar el 0 a 1. Tres minuts més tard, els visitants van fer el 0 a 2.

Al minut 41, Manel va estar a punt de marcar, però un defensa va refusar la pilota amb el porter batut. Abans del descans, el porter llagostenc, Juan, va haver d’intervenir per evitar més gols en contra.

Només començar la segona part, l’Ametlla Associació Esportiva va marcar el 0 a 3. Adri va disposar d’una bona oportunitat, però va xutar fora. La Llagosta va encaixar el 0 a 4 al minut 64 i el 0 a 5, al 82. Els llagostencs van jugar el darrer quart d’hora amb un home menys per la lesió de Roger. Tot i això, van ser capaços de fer un gol, obra de Dani.

La Llagosta és novena amb 35 punts i ara jugarà al camp del Llinars B, que és antepenúltim amb 11 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies