Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C

Sonia Bocanegra participa a l’Europeu d’atletisme màster

Sonia Bocanegra va participar la setmana passada al Campionat d’Europa d’atletisme de pista coberta màster. L’Europeu va tenir lloc a la localitat portuguesa de Braga i l’atleta de la nostra localitat va prendre part a les proves de salt de llargada i 60 metres llisos.

La primera prova que va disputar va ser el salt de llargada, que va quedar novena amb un registre de 3,99 metres. La segona prova va ser els 60 metres llisos, que va aconseguir la seva millor marca personal de la temporada amb un registre de 8,76 segons. “Tenia molt complicat lluitar per les medalles, que van disputar-se amb un temps per sota dels 8 segons. Jo vinc d’una lesió i era molt important competir sense problemes físics, tal com he pogut fer”, explica l’atleta Sonia Bocanegra, que va competir en la categoria de 40 a 44 anys d’edat.

La temporada de pista coberta ja ha acabat i Bocanegra ara se centra a la campanya a l’aire lliure, que té com a objectiu participar en el Campionat d’Espanya.