Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

Prop d’un centenar de persones van donar sang ahir a la Llagosta

La captació de sang que es va realitzar ahir a la nostra localitat es va saldar amb 94 donacions. Durant la jornada, es van apropar a donar sang sis persones que ho van fer per primera vegada i tres més que no van poder donar per diversos motius. La captació també va servir per tenir un nou donant de medul·la òssia.

La campanya d’ahir va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de sisè de l’Escola concertada Gilpe. El centre ja té incorporat al seu calendari aquesta acció solidària, ajudant a promoure una de les captacions que es fa durant l’any a la Llagosta. L’alumnat crea el cartell informatiu de la captació i consciencia a través de les xarxes a la població sobre la importància de fer-se donant.

La captació d’ahir va tenir lloc al Centre Cultural. Pel matí es van aconseguir 37 donacions i a la tarda se’n va arribar a les 57.

A la nostra localitat encara estan previstes quatre visites més del Banc de Sang. La propera està programada per al dimarts 3 de maig. Tot i això, si hi ha persones que volen donar sang abans, poden visitar el web donarsang per conèixer els llocs on s’estan fent captacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies