Divendres, 26 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

L’alumnat de la Gilpe col·labora a la captació de sang que es farà aquest dimarts al Centre Cultural

El Banc de Sang farà demà una nova captació a la Llagosta. L’equip sanitari s’instal·larà al Centre Cultural, de 10 a 20.30 h. Aquesta campanya de donacions de sang compta amb la col·laboració de l’alumnat de sisè de l’Escola concertada Gilpe.

Per a la visita d’aquest dimarts del Banc de Sang encara queden lliures franges de donacions en horari de matí. Les de la tarda, a partir de les 17 h, ja estan totes cobertes. Tant des del Banc de Sang com des de l’Associació de voluntaris i voluntàries, fan una crida a donar sang demà, ja que el nivell de reserves està força baix. Les necessitats de sang diàries estaria en les 1.100 donacions a Catalunya, per demà, només hi ha previstes 672 i per dimecres 534. Així que hi ha molta necessitat de persones que vulguin donar sang.

L’alumant de l’Escola Gilpe ha preparat la campanya de difusió de la captació de sang de demà i participa d’una forma activa en la seva promoció. El centre port des del 2015 col·laborant en una de les campanyes de donació de sang que es fan durant l’any al nostre municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies