Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

El Rei Carnestoltes, protagonista del Carnaval infantil

Amb l’arribada del Rei Carnestoltes s’ha iniciat el Carnaval infantil de la Llagosta. Desenes d’infants han celebrat el carnaval llagostenc per a menors al Parc Popular des de les cinc de la tarda.

Aquest any s’ha decidit no fer la rua pels carrers de la nostra loaclitat, però sí que s’ha recuperat la presencialitat dels infants amb les tradicionals disfresses. Durant prop d’una hora, el Rei Carnestoltes, amb l’animació musical de La Carpa, han fet ballar i cantar als més petits de la casa i les seevs famílies. L’activibtat ha acabat amb el judici del Rei Carnestoltes i, posteriorment, s’ha pogut seguir ballant a l’espai del Parc Popular durant gairebñe les set de la tarda.

Dissabte se celebra el Carnaval
Dissabte se celebrarà la festa de Carnaval a la Llagosta. El Parc Popular acollirà demà el lliurament de premis del Concurs de disfresses organitzat per l’Ajuntament i un ball. El punt d’inici de la cercavila, que serà més reduïda del que és habitual, serà la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores. Després, es farà un recorregut per l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de l’Estació cap al Parc Popular. A les 18.30 hores, començarà el lliurament de premis i, després, tindrà lloc un ball.

En total, 105 persones s’han inscrit per participar en el Concurs de disfresses. Hi haurà una comparsa gran, onze petites i catorze disfresses individuals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies