Divendres, 03 maig 2024
16.6 C

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 s’imposa contra la Vallalta (47-57)

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va sumar l’onzena victòria de la temporada després de guanyar contra la Vallalta, per 47 a 57. Els llagostencs van millorar la defensa a partir del tercer quart, que els va permetre capgirar l’electrònic i guanyar.

La Vallalta va arribar al descans amb un punt d’avantatge, 26 a 25, però a la represa La Llagosta va ser millor i va aconseguir un avantatge d’onze punts (30-41). L’equip de la nostra localitat va gestionar millor el joc en l’últim quart i va guanyar per deu punts de diferència.

La llagosta 2017 ocupa el tercer lloc, de la Territorial B, amb 11 victòries. Dissabte, l’equip de la nostra localitat disputarà el partit ajornat contra el CB La Roca, que és quart amb 11 triomfs també. El duel es disputarà al CEM El Turó, a les 18.15 h.