Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament posa en marxa els pressupostos participatius del 2022

L’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa els pressupostos participatius del 2022, amb una destinació de 40.000 euros del pressupost municipal. L’alcalde Óscar Sierra i el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz, han presentat aquesta tarda la tercera edició dels pressupostos participatius al Saló de Plens.

De l’1 al 27 de març es podran presentar les propostes, que seran valorades pel grup motor i les comissions tècniques entre el 28 de març i el 16 de maig. L’acte de presentació de les propostes finalistes es farà el 31 de maig. Les votacions tindran lloc del 3 al 19 de juny. “Des de l’Ajuntament incentivem a les persones perquè puguin participar en una nova edició dels pressupostos participatius. Per això, ens agradaria que ens arribin moltes propostes perquè voldrà dir que hi ha molta gent interessada a millorar el nostre municipi”, ha explicat l’alcalde Óscar Sierra, que ha destacat que des de l’Ajuntament es difondrà al màxim per arribar a tota la ciutadania.

Les propostes han de complir uns requisits. Entre aquests, generar un impacte en el conjunt del municipi; donar resposta a una necessitat concreta; ser de competència municipal; un projecte d’inversió, d’activitats o programació, amb un principi i un final; ser viable tècnicament i econòmicament no sobrepassant els 40.000 euros; i no comprometent pressupostos futurs. Les propostes les pot presentar qualsevol persona, grup o entitat. “Aquests pressupostos ja són la tercera edició i creiem que estan consolidats. Les propostes no solament poden ser inversions, també es podran recollir idees, propostes d’activitats o campanyes de conscienciació, entre altres”, ha dit el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Els resultats dels pressupostos participatius seran presentats el 28 de juny. L’Ajuntament preveu realitzar l’execució de les propostes guanyadores entre el 29 de juny i el 31 de desembre del 2022.

Publicitat

Publicitat

Més notícies