S’inicia el procés per a les inscripcions als nous cursos de català

0
197

Fins al 15 de març es poden fer les proves de nivell de català, prèvies al període d’inscripcions al cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Català de la Llagosta o consultar el web del Consorci.

Per accedir als cursos de català cal acreditar el nivell. Per fer-ho hi ha tres maneres, haver fet algun curs del Consorci de Normalització Lingüística, tenir algun certificat reconegut per la Secretaria de Política Lingüística o fer una prova de col·locació.

Les inscripcions als cursos de català del tercer trimestre es podran fer del 24 al 29 de març, tant per als cursos presencials, com per als semipresencials i per als oferts a distància. La novetat d’aquestes inscripcions és que s’incorpora una oferta extraordinària de cursos intensius del nivell superior (C2), que s’imparteixen en línia, amb una durada de 4 mesos i 90 hores de formació.

Tota la informació sobre el procés d’inscripcions i els cursos es pot demanar a l’Oficina de Català de la Llagosta, al passeig del Pintor Sert, 2-4. El correu electrònic de l’Oficina és lallagosta@cpnl.cat i els seus telèfons són el 93 560 39 11 (extensió 5047) i el 634 254 761.

Publicitat