Dissabte, 11 maig 2024
23.7 C

El CD La Concordia perd (0-3) amb l’Eixample

El primer equip del Club Deportivo La Concordia ha perdut aquesta tarda per 0 a 3 contra l’Eixample en el debut a la banqueta local de Jaime Martínez. Les visitants han estat millors i, a més, han marcat en uns minuts claus que han fet molt de mal a les locals.

La primera part ha estat molt igualada, però les visitants han gaudit de les ocasions més clares per marcar. Al minut 1, Mònica ja ha hagut d’intervenir per evitar el 0 a 1. Sonia i Claudia han tingut les primeres oportunitats de la Concordia, però han xutat fora. Al minut 10, Mònica ha fet una gran aturada.

L’últim minut de la primera part ha estat molt mogut. Marina ha pogut marcar, però ho ha evitat la portera. L’Eixample ha gaudit d’un doble penal, que ha xutat fora. A falta de quatre segons per al descans, les visitants s’han avançat gràcies a un penal. Sonia encara ha tingut temps per enviar una pilota al travesser.

Al començament de la segona part, l’Eixample ha marcat el 0 a 2, que ha deixat molt tocat a l’equip llagostenc. La Concordia ha intentat reaccionar, però no ha arribat amb perill a l’àrea visitant. L’Eixample encara ha fet un altre gol.

Dissabte, a les 11.45 hores, la Concordia tornarà a jugar a casa. El seu rival serà el Santa Ana.