Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnat de segon de Batxillerat de l’INS Marina

La sala Àgora de l’Institut Marina ha acollit aquest matí una tertúlia entre l’alcalde, Óscar Sierra, i alumnat de segon de Batxillerat de l’Institut Marina. Durant la trobada, s’ha parlat, entre altres temes, sobre els estudis després del Batxillerat, sobre com aconseguir feina i sobre com s’arriba a ser alcalde. Óscar Sierra ha dedicat uns minuts a explicar com funciona un ajuntament.

L’alumnat s’ha mostrat interessat en projectes com el futur parc d’aigua i el pont que passarà per sobre de l’R3, al costat del CEM El Turó. Alguns dels estudiants han demanat també més instal·lacions esportives i més places d’aparcament. També s’ha parlat dels futurs usos de Can Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies