Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Balanç molt positiu de l’estrena de l’espectacle De Barcelona a Jerez

L’alumnat de 5è i 6è de dansa espanyola del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre ha fet un balanç molt positiu de l’estrena de l’espectacle De Barcelona a Jerez, que va tenir lloc diumenge passat al Centre Cultural de la Llagosta.

De Barcelona a Jerez es va començar a crear al setembre de l’any passat. L’alumnat de l’Institut del Teatre han muntat l’espectacle per recaptar fons per al viatge de fi de curs que tenen previst fer a Jerez, un dels centres mundials del flamenc. Diumenge van recaptar a la Llagosta al voltant de 1.300 euros. L’acte ha comptat amb l’organització de l’entitat local Aires de Andalucía.

Un dels alumnes que va pujar a l’escenari del Centre Cultural, el llagostenc Álex Luque Cabrera, ha explicat que «estem molt contents, no esperàvem luna reacció tant entusiasta del públic». El ballarí de la nostra localitat ha indicat que «vam escollir la Llagosta per estrenar l’espectacle perquè té un bon teatre, per la facilitat que ens han donat per actuar i perquè hi ha un públic molt amant del flamenc».

Després de l’actuació a la Llagosta, a la quarantena d’alumnes que van pujar a l’escenari els han fet algunes ofertes per portar De Barcelona a Jérez a d’altres localitats, propostes que estan estudiant ara els ballarins i les ballarines de l’Institut del Teatre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies