Dissabte, 11 maig 2024
22.7 C
La Llagosta

Jaime Martínez, nou entrenador del CD La Concordia


Jaime Martínez, de 57 anys, s’ha compromès per dirigir fins a final de temporada el sènior femení del CD La Concordia. Des de fa quatre jornades, el tècnic ha estat Iván Beas després de la destitució de Javier Ruiz. Beas, que és el coordinador general del club, va assumir la banqueta com a interí fins a trobar un nou entrenador i aquest finalment és Jaime Martínez.

L’objectiu del nou entrenador és capgirar la dinàmica de l’equip llagostenc per situar-se entre les primeres classificades del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. La Concordia, que aquesta setmana té jornada de descans, ocupa el vuitè lloc amb 24 punts. “He vist partits de l’equip i és una plantilla amb jugadores de qualitat. No m’agrada posar-me objectius, però l’equip té la capacitat per millorar la situació”, explica Martínez, que es mostra molt content d’incorporar-se a la disciplina llagostenca.

Jaime Martínez també dirigeix un equip de base del CFS Montcada i fins fa dues setmanes n’era el director esportiu del club. El nou tècnic fa sis temporades que forma part del CFS Montcada i anteriorment havia dirigit el sènior femení del Vallirana, amb qui va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió espanyola. També té una experiència de vuit temporades amb el Sant Cugat. “La meva experiència amb el futbol sala femení se centra en el Vallirana, però no crec que hi hagi gaire diferència perquè el futbol sala és el mateix”, apunta el tècnic, que aquesta setman ja ha dirigit els primers entrenaments al CEM El Turó.

La Concordia de Jaime Martínez s’estrenarà la pròxima setmana contra l’Eixample al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies