Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

Un centenar de persones prenen part en els tallers del Casal d’Avis

Els tallers del Casal d’Avis ja estan funcionant al cent per cent. 103 persones participen a les diferents propostes que es realitzen al llarg de tota la setmana. Aquest curs 2021-2022 ha estat el de la represa de totes les activitats que organitza l’Ajuntament per a la gent gran del nostre municipi.

Al gener es van posar en marxa els diferents tallers que es van omplir ràpidament i, fins i tot, alguns van haver d’ampliar els grups. El taller de memòria s’ha duplicat i ha passat de dos a quatre torns. El de ball també s’ha duplicat i finalment es fan dos grups. El taller de dibuix i pintura té totes les places cobertes. L’únic taller que encara té algunes places lliures és el de manualitats de decoupage.

Si hi ha alguna persona interessada per aquest taller o per apuntar-se a les llistes d’espera poden recollir el full d’inscripció al mateix Casal d’Avis i portar-ho a l’Ajuntament, amb cita prèvia.

Altres propostes

Els tallers han estat la darrera proposta per a gent gran que l’Ajuntament ha posat en marxa aquest curs. A l’octubre van començar les classes de gimnàstica, que compta amb gairebé 200 persones participants, i al desembre es van iniciar les passejades de marxa nòrdica per a gent gran amb una sortida a Navarcles. N’hi ha programades quatre més, el 16 de febrer a prop d’Igualada, el 29 de març a Sant Climent de Llobregat, el 27 d’abril per la Llagosta i a mitjans de maig s’anirà Santa Coloma de Gramenet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies