Dissabte, 04 maig 2024
13.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A suma la novena victòria de la temporada en deu jornades

El sènior A del FS Unión Llagostense va imposar-se diumenge a la pista de la Vall de Tenes B, per 1 a 3. L’equip llagostenc tornava a competir després d’una setmana sense lliga i va aconseguir treure’s el record de l’últim duel disputat, que va ser amb derrota contra el Ciutat de Granollers B (3-4).

Contra la Vall de Tenes B, els llagostencs van sumar la novena victòria de la temporada en deu jornades amb els gols d’Óscar Nelson, Marc Navajas i Gerard Alonso. La Unión Llagostense segueix líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 27 punts i un marge de tres amb el segon, el Ciutat de Granollers B.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra la Penya Blaugrana Montmeló al CEM El Turó, a les 19.15h. Aquest duel tancarà la primera volta del campionat. Els montmelonins ocupen el setè lloc amb 13 punts.

Pel que fa al sènior B del FS Unión Llagostense, va guanyar dissabte contra el Dosrius Maresme, per 4 a 2. Els llagostencs segueixen al primer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 26 punts i dos de marge amb el segon, el Premià de Mar. El pròxim partit serà l’últim de la primera volta i tindrà lloc a la pista del Masnou.

Publicitat

Publicitat

Més notícies