Diumenge, 19 maig 2024
14.7 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions per participar al concurs de disfresses de Carnaval

L’Ajuntament de la Llagosta ha decidit celebrar la festa de Carnaval el 26 de febrer amb una cercavila i un concurs de disfresses. El Parc Popular acollirà el lliurament de premis i un ball.

Les persones interessades a participar en el concurs s’han d’inscriure des d’avui fins al 24 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i dimarts i dijous també de 16 a 18 h. Hi haurà dues catego­ries, individual i comparsa. En la categoria individual, amb un màxim de dues persones, rebran premis els 10 primers classificats. En comparses, hi haurà dues subcategories; la primera compta amb cinc premis per a grups d’entre 3 i 15 membres i la segona, de 16 a 150 participants, també amb cinc premis.

El punt d’inici de la cercavila, que serà més reduïda del que és habitual, serà la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores del dia 26. Després, es farà un recorregut per l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de l’Estació cap al Parc Popular. A les 18.30 hores, començarà el lliurament de premis i, després, tindrà lloc un ball.

Publicitat

Publicitat

Més notícies